Hej!
Blijf op de hoogte en volg Ilse
22 Augustus 2012 | Zweden, Karlstad
Voor de rest is deze week de introductie begonnen en meteen met een heeeeeeleboel informatie. We zijn ook met een heeeeeeleboel andere internationale studenten, er is gezegd dat er meer dan 200 zijn dit semester. Ben heel erg benieuwd hoe het zal zijn vanaf volgende week, heb er iig wel onwijs veel zin in om hier te beginnen.
Net geskypt met het thuisfront, eindelijk sinds ik hier aangekomen ben. Het internet is hier namelijk een ramp, want het is niet inbegrepen bij de kamer. Dus je moet zelf op zoek naar internet... Wel kan ik terecht op de universiteit, maar dat is ook niet altijd even handig om daar helemaal naartoe te gaan om mn mail te checken. Zit nu wel op de universiteit, maar tis al helemaal donker hier, dus wil zo wel de bus terug naar de campus. Voel me nog niet helemaal op mn gemak en moet nog best wennen aan alles hier.
Hopelijk heb ik binnenkort wel goed internet en kan ik een nieuw verhaal plaatsen (met foto's) om jullie up to date te houden!
Liefs Ilse x
22 Augustus 2012 - 21:58
Nienke Swankhuisen:
Heey Ilsie! Hier een gedeelte van t thuisfront ;) Net natuurlijk wel de verhalen gehoord en hopelijk snel ook de foto's! :) Nu ik dat hejhej lees moet ik wel opeens denken aan Friends waar geloof ik Joey ook zo heel veel hey hey heeeey zegt (maar dan op een bepaald toontje ;)). Hej da en een dikke knuffel! x -
22 Augustus 2012 - 22:52
Anja :
Hej Ilse,
Dat is wel balen van dat internet. Kun je ook nog geen Zweedse les thuis volgen. Hopelijk komthet er spoedig aan. Wel is het fijn om weer wat van je te horen. En zo leren wij ook wat wat Zweeds. hou je haaks en spreken elkaar gauw weer. Anja xxx -
22 Augustus 2012 - 22:52
Oeps er ging iets verkeerd met het verzenden. Anja -
22 Augustus 2012 - 23:01
Tim:
hejhejhejhejhejhej ;)
Nou laat die foto's maar komen hoor! Ben wel benieuwd ;)
Succes iig de komende weken. Komt vast goed.
Groetjesss -
23 Augustus 2012 - 03:14
Ramona Oldenbeuving:
hey Ilse!
Aaah wat vervelend dat je nog geen internet hebt! Dat had ik de eerste paar dagen ook niet! Ik snap dat je nog moet wennen, dat heb ik nu ook nog steeds! Ondanks dat je omgeven wordt met tientallen mensen de hele dag door voel je je soms toch alleen en moet je echt nog wennen aan alles! Komt vanzelf denk ik wel goed;) Heb je al wat mensen ontmoet waar je mee overweg kunt?
Groetjes!
Ramona