Het aftellen is begonnen!
Blijf op de hoogte en volg Ilse
06 Augustus 2012 | Nederland, Amsterdam
Het is bijna zover, over twee weken zit ik al in Zweden, over precies 11 dagen (17 augustus) vertrek ik naar Stockholm van waaruit ik de 18e per trein verder reis naar Karlstad. Echt onwijs spannend allemaal en ik ben druk met alle voorbereidingen die ik nog moet treffen. Een daarvan is het starten van een weblog, zodat jullie allemaal mijn avonturen en ervaringen kunnen volgen.
Bij dezen dan ook welkom op mijn weblog en hoop dat jullie zullen genieten van mijn verhalen!
Liefs Ilse
06 Augustus 2012 - 18:39
Bìanca:
Leuk ilse, zo'n site waarop we jou belevenissen kunnen volgen!
Spannend dat t nu allemaal zo dichtbij komt! Ik wens je heel veel succes met de laatste voorbereidingen!
06 Augustus 2012 - 19:32
Wilma:
Hoi Ilse,
Joh hartstikke leuk. Nu kunnen wij ook van jou verhalen uit het buitenland genieten.
Succes met de laatste loodjes.
Groetjes Wilma +fam -
06 Augustus 2012 - 19:33
Nienke Swankhuisen:
Jeeh kan ik nu steeds berichtjes posten bij al jouw verhalen in het buitenland! Heel veel plezier alvast en benieuwd naar alle belevenissen in Karlstad en omgeving! En ik hoor wel wanneer ik met een lege koffer op de stoep moet staan ;) (al sta ik er waarschijnlijk daarvoor ook al wel een keer :P) xxx -
06 Augustus 2012 - 19:51
Yvonne Koops:
Hoi Ilse
Leuk! We gaan je volgen!
Knuf Yvonne -
06 Augustus 2012 - 20:37
Tim:
Hey Ilse!
Ik ga je proberen te volgen... Ik weet natuurlijk niet of wij veel internet zullen hebben ;)
Gelukkig kan ik je berichten altijd later teruglezen! Tot snel!
Groetjes Tim -
06 Augustus 2012 - 20:43
Anja:
Hoi Ilse,
Wat leuk. Ik ga je zeker volgen. Ben benieuwd naar al je verhalen. O ja, ik ben nog niet aan mijn boodschappenlijstje begonnen..... Geintje. Maar we hebben contact. Tot gauw. Dan kom ik nog even langs om een dikke knuffel te geven. Anja xxx -
08 Augustus 2012 - 14:54
Ramona Oldenbeuving:
Heee! `leukleuk! Ik schrijf me in op je bloggiee! -
16 Augustus 2012 - 16:29
Marije:
Ohhh, nog 1 nachtje slapen.....
Superleuk dat we je zo kunnen volgen.
We wensen je vooral heel veel plezier de komende tijd, maar dat gaat zeker goed komen.
Dikke kus van ons 4jtes xox -
22 Augustus 2012 - 19:21
Annelies Marijs:
Heel veel succes met alle nieuwe ervaringen.
Liefs Annelies